240-jaar-1

Wat kost een inboedel verhuizen naar Spanje?

Verhuizen naar Spanje Barcelona

Bij een verhuizing naar Spanje komt veel (regel)werk kijken. Kies om die reden altijd voor een professioneel verhuisbedrijf die ervaring heeft met verhuizingen naar dit zonnige land. Maar voordat u alles kunt gaan regelen, moet u bij het begin beginnen. Hoeveel kost het precies om uw inboedel naar Spanje te verhuizen?

Opbouw van de verhuiskosten

De kosten van een verhuizing naar Spanje zijn opgebouwd uit een groot aantal factoren. Allereerst moet er worden gekeken naar de omvang van uw inboedel. Bij een kleine inboedel is het verstandig om bij het verhuisbedrijf te informeren naar combinatievoordeel. Combinatievoordeel houdt in dat de verhuizer twee verhuizingen kan combineren waardoor u minder hoeft te betalen. Ook de afstand naar de verhuisbestemming speelt een belangrijke rol in het kostenplaatje. Des te groter de afstand, des te hoger de kosten.

Andere factoren die de kosten bepalen, zijn onder andere de verhuisverzekering, het benodigde (verpakkings)materiaal en andere extra diensten. Over deze extra diensten kunt u in de volgende alinea meer lezen. Ook op de verhuisbestemming zelf kunnen er nog kosten bij komen. Kiest u er bijvoorbeeld voor om de verhuizers in te zetten of lost u zelf de vrachtwagen? Is de woning op de begane grond of niet? Is er een lift aanwezig of moeten de verhuizers een verhuislift inzetten? En hoe zit het met de bereikbaarheid van uw nieuwe woning met een vrachtwagen? Moet er een parkeervergunning aan worden gevraagd? Al deze zaken spelen mee in de kosten van de verhuizing naar Spanje.

Extra verhuisdiensten met bijbehorende kosten

Een groot deel van de verhuiskosten heeft u voor een groot deel zelf in de hand. Naast het daadwerkelijke verhuizen van uw inboedel naar uw nieuwe thuisland, kunt u het verhuisbedrijf ook inzetten voor allerlei andere praktische diensten. U kunt hierbij denken aan de- en montage van uw meubels, in laten pakken van uw (kwetsbare) inboedel, schoonmaak van uw woning e.d. Als u de verhuiskosten zoveel mogelijk wilt beperken dan kunt u ervoor kiezen om deze diensten zelf te verrichten. Ook kunt u op de kosten besparen door zelf uw inboedel aan te leveren bij het depot van het verhuisbedrijf en zelf de vrachtwagen te lossen op uw plaats van bestemming.

Zoals u heeft kunnen lezen, zijn de kosten voor een verhuizing naar Spanje afhankelijk van uiteenlopende factoren. Het is hierdoor onmogelijk om een concreet prijskaartje aan de verhuizing te hangen. Wilt u echter een gepersonaliseerd kostenplaatje van uw verhuizing naar Spanje? Dan kunt u bij ons altijd vrijblijvend een prijsindicatie of offerte aanvragen.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

verhuisde familie met man op voorgrond

Internationale verhuisbedrijven

Gaat u internationaal verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring en een betrouwbaar, internationaal netwerk aan partners. Op deze manier kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

uitladen vrachtwagen

Verhuizingen

Wilt u zeker zijn van een vlotte verhuizing? Kies dan voor een bedrijf met bewezen bedrevenheid in allerlei verhuizingen. Voor zowel een nationale als internationale verhuizing bent u bij De Haan aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen naar populaire en minder populaire internationale bestemmingen.

Verhuisde vrouw

Verhuizen

Bent u opzoek naar internationale verhuizer? De Haan heeft jarenlange ervaring op het gebied van internationaal verhuizen. Wij zorgen er voor dat de verhuizing zorgeloos verloopt.

luchtvracht

Internationale verhuizingen

U weet altijd waar u aan toe bent bij De Haan. Bij ons heeft u nooit met meerdere personen te maken. Al het contact verloopt via één vaste accountmanager die alles voor u regelt. Bij internationale verhuizingen werken wij alleen samen met partners die aan de hoogste ISO kwaliteitseisen voldoen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Waar u ook heen wilt verhuizen, De Haan regelt het.  

de haan lucht

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Liggende vrouw met verhuisdozen

Verhuis

Ervaring en kwaliteit zijn belangrijke factoren bij het kiezen van een verhuisbedrijf. De Haan heeft jarenlange ervaring met particuliere en zakelijke verhuizingen naar zowel binnen- als buitenland. Onze aanpak kenmerkt zich door klantvriendelijkheid, flexibiliteit en een uitgebreide dienstverlening. Wij kunnen u hierdoor altijd van een passende oplossing voorzien.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die met De Haan verhuisden

804 beoordelingen
9.0
1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.