de-haan-245-jaar stempel

Wat kost inboedel verhuizen naar Spanje?

Verhuizen naar Spanje-1

Bij een verhuizing naar Spanje komt veel (regel)werk kijken. Kies om die reden altijd voor een professioneel verhuisbedrijf die ervaring heeft met verhuizingen naar dit zonnige land. Maar voordat u alles kunt gaan regelen, moet u bij het begin beginnen. Wat kost een inboedel verhuizen naar Spanje?

Inboedel verhuizen naar Spanje: opbouw van de verhuiskosten

De kosten van een inboedel verhuizen naar Spanje zijn opgebouwd uit een groot aantal factoren:

Omvang van uw inboedel

Allereerst kijken we naar de omvang van uw inboedel om uw vraag wat kost een inboedel verhuizen naar Spanje te beantwoorden. Hoe meer, hoe hoger de kosten. Overigens is het bij een kleine inboedel verstandig te informeren naar combinatievoordeel. Combinatievoordeel houdt in dat de verhuizer meerdere verhuizingen combineert in een verhuiswagen waardoor u minder hoeft te betalen. Het belangrijkste nadeel hiervan is dat het niet mogelijk is om een vaste laad- en of losdatum af te spreken. Hiervoor hanteren de meeste verhuisbedrijven een periode: bijvoorbeeld 10 werkdagen.

De Haan is wekelijks met zijn eigen verhuiswagens op pad in Europa. Kunt u flexibel zijn met uw verhuisdatum, dat is dat zeker gunstig voor de kosten van uw inboedelverhuizingskosten naar of vanuit Spanje.

De afstand 

De afstand naar de verhuisbestemming speelt ook een belangrijke rol in het kostenplaatje. Des te groter de afstand, des te hoger de kosten. Er zit tenslotte bijna 1.000 km tussen het noordelijkste punt van Spanje en het zuidelijkste punt!

De locatie en bereikbaarheid

Op de verhuisbestemming zelf kunnen er kosten bij komen. Kiest u er bijvoorbeeld voor om de verhuizers in te zetten of regelt u zelf ook loshulp? Is de woning op de begane grond of niet? Is er een lift aanwezig of moeten de verhuizers een verhuislift inzetten? En hoe zit het met de bereikbaarheid van uw nieuwe woning met een vrachtwagen? Moet er een parkeervergunning voor uw inboedelverhuizing naar Spanje worden gevraagd? Of is het juist een moeilijker bereikbare locatie in de bergen, waardoor er met een pendelbusje gewerkt moet worden? 

Andere factoren

Andere factoren die de kosten bepalen, zijn onder andere de verhuisverzekering, het benodigde (verpakkings)materiaal en eventuele andere extra diensten.

U leest het, vele factoren tezamen bepalen wat het kost om uw inboedel te verhuizen naar Spanje.

Verhuizen naar Spanje kosten: extra verhuisdiensten 

Naast het daadwerkelijke verhuizen van uw inboedel naar uw nieuwe thuisland, kunt u het verhuisbedrijf ook inzetten voor allerlei andere praktische diensten. U kunt hierbij denken aan de- en montage van uw meubels en/of in laten pakken van uw (kwetsbare) inboedel. Als u de verhuiskosten van uw inboedelverhuizing naar Spanje zoveel mogelijk wilt beperken, dan kunt u ervoor kiezen om deze diensten zelf te verrichten.

Ook kunt u op de kosten besparen door zelf uw inboedel aan te leveren bij het depot van het verhuisbedrijf en zelf de vrachtwagen te lossen op uw plaats van bestemming. Hoe minder extra verhuisdiensten, des te lager de kosten van een inboedelverhuizing naar Spanje zullen zijn.

Indicatie kosten inboedel verhuizen naar Spanje

Zoals u heeft kunnen lezen, zijn de kosten voor het verhuizen naar Spanje van uw inboedel afhankelijk van uiteenlopende factoren. Het is hierdoor onmogelijk om een concreet prijskaartje aan de verhuizing te hangen.

Kosten inboedel verhuizen naar Spanje: snel een richtgevend budget aanvragen

Wilt u een gepersonaliseerd kostenplaatje van uw verhuizing naar Spanje? Dan kunt u bij ons altijd vrijblijvend een prijsindicatie of offerte aanvragen.

 

Andere mensen zochten ook op:

International removals M

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

het pand van De Haan Verhuizingen in Alblasserdam

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Inkratten 2

Tijdelijke opslag

Bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel bijvoorbeeld? Bent u opzoek naar een opslagruimte die bescherming biedt tegen braak, diefstal, brand, ongedierte en ook nog betaalbaar is? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

uitladen vrachtwagen

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

Verhuiswagen daf cf silence

Internationaal verhuisbedrijf

De Haan heeft sinds 1777 al vele tienduizenden klanten wereldwijd verhuisd. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren over uiteenlopende verhuiszaken. Van A tot Z, De Haan weet hoe alles aangepakt moet worden.

Schilderij inpakken

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3
1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit NederlandEbook internationaal verhuizen

Gratis e-book
Tips bij internationaal verhuizen

Praktische tips in de voorbereiding, advies bij de keuze van het juiste verhuisbedrijf, inzicht in de opbouw van het verhuisbudget en natuurlijk onze bespaartips.

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK