de-haan-245-jaar stempel

Wat kost inboedel verhuizen naar Spanje?

Verhuizen naar Spanje-1

Bij een verhuizing naar Spanje komt veel (regel)werk kijken. Kies om die reden altijd voor een professioneel verhuisbedrijf die ervaring heeft met verhuizingen naar dit zonnige land. Maar voordat u alles kunt gaan regelen, moet u bij het begin beginnen. Wat kost een inboedel verhuizen naar Spanje?

Inboedel verhuizen naar Spanje: opbouw van de verhuiskosten

De kosten van een inboedel verhuizen naar Spanje zijn opgebouwd uit een groot aantal factoren:

Omvang van uw inboedel

Allereerst kijken we naar de omvang van uw inboedel om uw vraag wat kost een inboedel verhuizen naar Spanje te beantwoorden. Hoe meer, hoe hoger de kosten. Overigens is het bij een kleine inboedel verstandig te informeren naar combinatievoordeel. Combinatievoordeel houdt in dat de verhuizer meerdere verhuizingen combineert in een verhuiswagen waardoor u minder hoeft te betalen. Het belangrijkste nadeel hiervan is dat het niet mogelijk is om een vaste laad- en of losdatum af te spreken. Hiervoor hanteren de meeste verhuisbedrijven een periode: bijvoorbeeld 10 werkdagen.

De Haan is wekelijks met zijn eigen verhuiswagens op pad in Europa. Kunt u flexibel zijn met uw verhuisdatum, dat is dat zeker gunstig voor de kosten van uw inboedelverhuizingskosten naar of vanuit Spanje.

De afstand 

De afstand naar de verhuisbestemming speelt ook een belangrijke rol in het kostenplaatje. Des te groter de afstand, des te hoger de kosten. Er zit tenslotte bijna 1.000 km tussen het noordelijkste punt van Spanje en het zuidelijkste punt!

De locatie en bereikbaarheid

Op de verhuisbestemming zelf kunnen er kosten bij komen. Kiest u er bijvoorbeeld voor om de verhuizers in te zetten of regelt u zelf ook loshulp? Is de woning op de begane grond of niet? Is er een lift aanwezig of moeten de verhuizers een verhuislift inzetten? En hoe zit het met de bereikbaarheid van uw nieuwe woning met een vrachtwagen? Moet er een parkeervergunning voor uw inboedelverhuizing naar Spanje worden gevraagd? Of is het juist een moeilijker bereikbare locatie in de bergen, waardoor er met een pendelbusje gewerkt moet worden? 

Andere factoren

Andere factoren die de kosten bepalen, zijn onder andere de verhuisverzekering, het benodigde (verpakkings)materiaal en eventuele andere extra diensten.

U leest het, vele factoren tezamen bepalen wat het kost om uw inboedel te verhuizen naar Spanje.

Verhuizen naar Spanje kosten: extra verhuisdiensten 

Naast het daadwerkelijke verhuizen van uw inboedel naar uw nieuwe thuisland, kunt u het verhuisbedrijf ook inzetten voor allerlei andere praktische diensten. U kunt hierbij denken aan de- en montage van uw meubels en/of in laten pakken van uw (kwetsbare) inboedel. Als u de verhuiskosten van uw inboedelverhuizing naar Spanje zoveel mogelijk wilt beperken, dan kunt u ervoor kiezen om deze diensten zelf te verrichten.

Ook kunt u op de kosten besparen door zelf uw inboedel aan te leveren bij het depot van het verhuisbedrijf en zelf de vrachtwagen te lossen op uw plaats van bestemming. Hoe minder extra verhuisdiensten, des te lager de kosten van een inboedelverhuizing naar Spanje zullen zijn.

Indicatie kosten inboedel verhuizen naar Spanje

Zoals u heeft kunnen lezen, zijn de kosten voor het verhuizen naar Spanje van uw inboedel afhankelijk van uiteenlopende factoren. Het is hierdoor onmogelijk om een concreet prijskaartje aan de verhuizing te hangen.

Kosten inboedel verhuizen naar Spanje: snel een richtgevend budget aanvragen

Wilt u een gepersonaliseerd kostenplaatje van uw verhuizing naar Spanje? Dan kunt u bij ons altijd vrijblijvend een prijsindicatie of offerte aanvragen.

 

Andere mensen zochten ook op:

European Flags M - flat

Europese verhuizing

Verhuizen naar of binnen Europa? En opzoek naar een verhuizer die gespecialiseerd in Europa-verhuizingen? De Haan helpt u graag verder! Onze medewerkers zijn meertalig en goed op de hoogte van alle gelden regels in het andere land. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

het pand van De Haan Verhuizingen in Alblasserdam

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Verhuisde vrouw

Verhuizen

Bent u opzoek naar internationale verhuizer? De Haan heeft jarenlange ervaring op het gebied van internationaal verhuizen. Wij zorgen er voor dat de verhuizing zorgeloos verloopt.

Schilderij inpakken

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

Kind op de grond met dozen

Verhuizen en opslag

Op zoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

luchtvracht

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen brengen een hoop regelwerk met zich mee. Zeker wanneer u buiten de Europese Unie verhuist, moet er veel geregeld worden. Denkt u maar eens aan het regelen van een visum, het vervoeren van uw inboedel én alle zaken bij de douane. Laat internationale verhuizingen maar over aan de expert: De Haan.

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3
1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen
Ebook internationaal verhuizen

Gratis e-book
Tips bij internationaal verhuizen

Praktische tips in de voorbereiding, advies bij de keuze van het juiste verhuisbedrijf, inzicht in de opbouw van het verhuisbudget en natuurlijk onze bespaartips.

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK