240-jaar-1

Verhuizen met De Haan

Verhuizen met De Haan

Zoekt u een verhuisbedrijf met een uitstekende reputatie en vakmanschap? Voor uw eigen verhuizing binnen Nederland of wereldwijd? Of juist voor het verhuizen van uw bedrijf? Dan bent u bij De Haan thuis in verhuizen.

Verhuizen is mensenwerk

De verhuizers van De Haan zijn vakmensen, met passie voor hun werk. Ondersteund door een groot arsenaal hulpmateriaal, verpakkingsmateriaal en uitstekende verhuiswagens verzorgen zij met plezier en een grote efficiency elke verhuizing. Of het nu gaat om het verhuizen van enkele goederen tot een bedrijfsverhuizing met 2.000 werkplekken, De Haan verzorgt het compleet en tot volle tevredenheid. De kwaliteit van verhuizen wordt zichtbaar in de grote klantenkring en de toekenning van verschillende prijzen voor de dienstverlening van De Haan.

Zorgeloos verhuizen met De Haan

In lijn met de verhuisdiensten biedt De Haan haar klanten veilige opslag van inboedels en bedrijfsinventaris. Voor de business to business dienstverlening werkt De Haan samen met HR afdelingen of Facility diensten. Het verhuizen van personeel inclusief eventuele Relocation Services of het verzorgen van projectverhuizingen met of zonder verhuismanagement. De Haan is een totaal dienstverlener vanuit haar visie op het ’ontzorgen van haar klanten’.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Verhuizen met De Haan

Internationale verhuizingen

U weet altijd waar u aan toe bent bij De Haan. Bij ons heeft u nooit met meerdere personen te maken. Al het contact verloopt via één vaste accountmanager die alles voor u regelt. Bij internationale verhuizingen werken wij alleen samen met partners die aan de hoogste ISO kwaliteitseisen voldoen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Waar u ook heen wilt verhuizen, De Haan regelt het.  

Verhuizen met De Haan

Europese verhuizing

Verhuizen naar of binnen Europa? En opzoek naar een verhuizer die gespecialiseerd in Europa-verhuizingen? De Haan helpt u graag verder! Onze medewerkers zijn meertalig en goed op de hoogte van alle gelden regels in het andere land. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Verhuizen met De Haan

Opslag van inboedels

Opzoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

Verhuizen met De Haan

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

Verhuizen met De Haan

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

Verhuizen met De Haan

Verhuizing naar het buitenland

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen en bent u opzoek naar een ervaren verhuisbedrijf? De Haan heeft al sinds 1777 ervaring met het internationaal verhuizen van klanten.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die met De Haan verhuisden

804 beoordelingen
9.0
1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.