de-haan-245-jaar stempel

Verhuizen met De Haan

Verhuizen met De Haan

Zoekt u een verhuisbedrijf met een uitstekende reputatie en vakmanschap? Voor uw eigen verhuizing binnen Nederland of wereldwijd? Of juist voor het verhuizen van uw bedrijf? Dan bent u bij De Haan thuis in verhuizen.

Verhuizen is mensenwerk

De verhuizers van De Haan zijn vakmensen, met passie voor hun werk. Ondersteund door een groot arsenaal hulpmateriaal, verpakkingsmateriaal en uitstekende verhuiswagens verzorgen zij met plezier en een grote efficiency elke verhuizing. Of het nu gaat om het verhuizen van enkele goederen tot een bedrijfsverhuizing met 2.000 werkplekken, De Haan verzorgt het compleet en tot volle tevredenheid. De kwaliteit van verhuizen wordt zichtbaar in de grote klantenkring en de toekenning van verschillende prijzen voor de dienstverlening van De Haan.

Zorgeloos verhuizen met De Haan

In lijn met de verhuisdiensten biedt De Haan haar klanten veilige opslag van inboedels en bedrijfsinventaris. Voor de business to business dienstverlening werkt De Haan samen met HR afdelingen of Facility diensten. Het verhuizen van personeel inclusief eventuele Relocation Services of het verzorgen van projectverhuizingen met of zonder verhuismanagement. De Haan is een totaal dienstverlener vanuit haar visie op het ’ontzorgen van haar klanten’.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Verhuizen met De Haan

Verhuizen en opslag

Op zoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

Verhuizen met De Haan

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

Verhuizen met De Haan

Intercontinentale verhuizing

Verhuis voordelig en zonder zorgen intercontinentaal met De Haan door middel van onze relocation services. Informeer naar onze groupage en haal het maximale uit uw budget.

Verhuizen met De Haan

Tijdelijke opslag

Bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel bijvoorbeeld? Bent u opzoek naar een opslagruimte die bescherming biedt tegen braak, diefstal, brand, ongedierte en ook nog betaalbaar is? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

Verhuizen met De Haan

Verhuizing naar het buitenland

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen en bent u opzoek naar een ervaren verhuisbedrijf? De Haan heeft al sinds 1777 ervaring met het internationaal verhuizen van klanten.

Verhuizen met De Haan

Verhuis

Ervaring en kwaliteit zijn belangrijke factoren bij het kiezen van een verhuisbedrijf. De Haan heeft jarenlange ervaring met particuliere en zakelijke verhuizingen naar zowel binnen- als buitenland. Onze aanpak kenmerkt zich door klantvriendelijkheid, flexibiliteit en een uitgebreide dienstverlening. Wij kunnen u hierdoor altijd van een passende oplossing voorzien.

The average rating of customers who used our services

1892 beoordelingen
9.3
1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen