de-haan-245-jaar stempel

Verhuizen en opslag

Opslag van inboedels

Zoekt u een voordelige oplossing voor inboedelopslag, meubel opslag, auto, boot of bedrijfsinventaris? U vraagt zich af verhuizen en opslag: hoe ga ik dat regelen? Dan is De Haan Verhuizingen u graag van dienst.

Onze opslagfaciliteiten zijn zodanig ingericht dat de opslag er gegarandeerd veilig staat tegen braak, diefstal, brand of ongedierte. Uw goederen kunnen opgeslagen worden in stalen zeecontainers, houten opslagkisten, palletstellingen of speciaal ingerichte ruimten. Afhankelijk van het volume kunnen wij kunnen uw goederen aan huis laden, zodat uw inboedel niet overgeladen hoeft te worden aan onze loods. Hierdoor blijven uw spullen onbeschadigd en kunt u uw inboedel met een gerust hart bij De Haan Verhuizingen opslaan.

Verhuizen en opslag: een passend oplossing

Of het nu gaat om opslag van inboedels, een oldtimer of een seizoensstalling van een kostbaar vaartuig, De Haan biedt maatwerkoplossingen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Denk hierbij aan beursstands, kantoorinventaris als ook archieven.

Opslag bij verhuizen: zekerheid en veiligheid bij De Haan Verhuizingen

Wanneer u gaat verhuizen binnen Europa, of wanneer u een internationale verhuizing gaat meemaken is het fijn te weten dat uw achtergebleven spullen veilig in Nederland staan. Bij De Haan Verhuizingen kunnen wij door onze ervaring in verpakken en laden uw goederen de best mogelijke behandeling geven voor een langdurige opslag en verhuizen. Als u vervolgens weer gaat verhuizen naar Nederland, zorgen wij dat uw spullen weer op hun vertrouwde plek komen te staan.

Uw verhuizing en opslag: De Haan is uw Erkende Verhuizer

Als Erkende Verhuizer kunnen wij uw opslag prima combineren met uw verhuizing. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om voor zowel uw verhuizing als uw inboedel opslag een offerte te maken. Op de dag (of dagen) van uw verhuizing kunnen wij samen met u een planning maken zodat zowel uw verhuizing als uw inboedel opslag naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Opslag van inboedels

Internationale verhuisbedrijven

Gaat u internationaal verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring en een betrouwbaar, internationaal netwerk aan partners. Op deze manier kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Opslag van inboedels

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

Opslag van inboedels

Internationaal verhuisbedrijf

De Haan heeft sinds 1777 al vele tienduizenden klanten wereldwijd verhuisd. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren over uiteenlopende verhuiszaken. Van A tot Z, De Haan weet hoe alles aangepakt moet worden.

Opslag van inboedels

Verhuizen en opslag

Op zoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

Opslag van inboedels

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

Opslag van inboedels

Verhuizen

Bent u opzoek naar internationale verhuizer? De Haan heeft jarenlange ervaring op het gebied van internationaal verhuizen. Wij zorgen er voor dat de verhuizing zorgeloos verloopt.

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Europa

1484 bekijk de beoordelingen
9.3
1010
14 juni 2024

We are very satisfied with the quality of the services offered by De Haan.  This is our first relocation experience and we are happy that De Haan assisted us.

K.V.
910
11 juni 2024

Voor de tweede keer zeer goede ervaring met verhuizing naar Italie. Deskundig, betrouwbaar en flexibel. Geweldige verhuizers, die de spullen heel goed inpakken.  Ik kan De Haan aanbevelen. 

R. Hulsebosch

Verhuizing naar Perugia,
vanuit Nederland

1010
02 juni 2024

Kundig, oplossings gericht, vriendelijk, gaan pas weg als klant tevreden is.ook meedenkend in oplossingen en kiezen dan niet voor de duurste optie maar de beste.

R.K.

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland