de-haan-245-jaar stempel

Verhuizen en opslag

Opslag van inboedels

Zoekt u een voordelige oplossing voor inboedelopslag, meubel opslag, auto, boot of bedrijfsinventaris? U vraagt zich af verhuizen en opslag: hoe ga ik dat regelen? Dan is De Haan Verhuizingen u graag van dienst.

Onze opslagfaciliteiten zijn zodanig ingericht dat de opslag er gegarandeerd veilig staat tegen braak, diefstal, brand of ongedierte. Uw goederen kunnen opgeslagen worden in stalen zeecontainers, houten opslagkisten, palletstellingen of speciaal ingerichte ruimten. Afhankelijk van het volume kunnen wij kunnen uw goederen aan huis laden, zodat uw inboedel niet overgeladen hoeft te worden aan onze loods. Hierdoor blijven uw spullen onbeschadigd en kunt u uw inboedel met een gerust hart bij De Haan Verhuizingen opslaan.

Verhuizen en opslag: een passend oplossing

Of het nu gaat om opslag van inboedels, een oldtimer of een seizoensstalling van een kostbaar vaartuig, De Haan biedt maatwerkoplossingen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Denk hierbij aan beursstands, kantoorinventaris als ook archieven.

Opslag bij verhuizen: zekerheid en veiligheid bij De Haan Verhuizingen

Wanneer u gaat verhuizen binnen Europa, of wanneer u een internationale verhuizing gaat meemaken is het fijn te weten dat uw achtergebleven spullen veilig in Nederland staan. Bij De Haan Verhuizingen kunnen wij door onze ervaring in verpakken en laden uw goederen de best mogelijke behandeling geven voor een langdurige opslag en verhuizen. Als u vervolgens weer gaat verhuizen naar Nederland, zorgen wij dat uw spullen weer op hun vertrouwde plek komen te staan.

Uw verhuizing en opslag: De Haan is uw Erkende Verhuizer

Als Erkende Verhuizer kunnen wij uw opslag prima combineren met uw verhuizing. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om voor zowel uw verhuizing als uw inboedel opslag een offerte te maken. Op de dag (of dagen) van uw verhuizing kunnen wij samen met u een planning maken zodat zowel uw verhuizing als uw inboedel opslag naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Opslag van inboedels

Verhuizers

Tussen verhuisbedrijven kunnen grote verschillen zitten. Maar hoe kiest u voor een passend verhuisbedrijf? Om u te helpen bij deze keuze is een keurmerk in het leven geroepen. Bij verhuisbedrijven die dit keurmerk bezitten, kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Opslag van inboedels

Tijdelijke opslag

Bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel bijvoorbeeld? Bent u opzoek naar een opslagruimte die bescherming biedt tegen braak, diefstal, brand, ongedierte en ook nog betaalbaar is? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

Opslag van inboedels

Verhuizingen

Wilt u zeker zijn van een vlotte verhuizing? Kies dan voor een bedrijf met bewezen bedrevenheid in allerlei verhuizingen. Voor zowel een nationale als internationale verhuizing bent u bij De Haan aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen naar populaire en minder populaire internationale bestemmingen.

Opslag van inboedels

Verhuizen en opslag

Op zoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

Opslag van inboedels

Intercontinentale verhuizing

Verhuis voordelig en zonder zorgen intercontinentaal met De Haan door middel van onze relocation services. Informeer naar onze groupage en haal het maximale uit uw budget.

Opslag van inboedels

Europa verhuizingen zakelijk

Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuizer voor uw medewerkers? De Haan verzorgt al jarenlang Europese en wereldwijde verhuizingen voor vele verschillende bedrijven en instellingen. De Haan doet er alles aan om u te ontzorgen bij de verhuizing van uw medewerkers.

The average rating of customers who moved from and to the United States

178 bekijk de beoordelingen
9.2
810
23 juli 2024

The moving coordinator is super kind and efficient. Trying to listen to the client. Definitely recommending everyone to use.

Y. Yamanaka
1010
19 juli 2024

Goede communicatie, snel en ook zeer vriendelijk

K.M
1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland