de-haan-245-jaar stempel

Verhuizen en opslag

Opslag van inboedels

Zoekt u een voordelige oplossing voor inboedelopslag, meubel opslag, auto, boot of bedrijfsinventaris? U vraagt zich af verhuizen en opslag: hoe ga ik dat regelen? Dan is De Haan Verhuizingen u graag van dienst.

Onze opslagfaciliteiten zijn zodanig ingericht dat de opslag er gegarandeerd veilig staat tegen braak, diefstal, brand of ongedierte. Uw goederen kunnen opgeslagen worden in stalen zeecontainers, houten opslagkisten, palletstellingen of speciaal ingerichte ruimten. Afhankelijk van het volume kunnen wij kunnen uw goederen aan huis laden, zodat uw inboedel niet overgeladen hoeft te worden aan onze loods. Hierdoor blijven uw spullen onbeschadigd en kunt u uw inboedel met een gerust hart bij De Haan Verhuizingen opslaan.

Verhuizen en opslag: een passend oplossing

Of het nu gaat om opslag van inboedels, een oldtimer of een seizoensstalling van een kostbaar vaartuig, De Haan biedt maatwerkoplossingen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Denk hierbij aan beursstands, kantoorinventaris als ook archieven.

Opslag bij verhuizen: zekerheid en veiligheid bij De Haan Verhuizingen

Wanneer u gaat verhuizen binnen Europa, of wanneer u een internationale verhuizing gaat meemaken is het fijn te weten dat uw achtergebleven spullen veilig in Nederland staan. Bij De Haan Verhuizingen kunnen wij door onze ervaring in verpakken en laden uw goederen de best mogelijke behandeling geven voor een langdurige opslag en verhuizen. Als u vervolgens weer gaat verhuizen naar Nederland, zorgen wij dat uw spullen weer op hun vertrouwde plek komen te staan.

Uw verhuizing en opslag: De Haan is uw Erkende Verhuizer

Als Erkende Verhuizer kunnen wij uw opslag prima combineren met uw verhuizing. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om voor zowel uw verhuizing als uw inboedel opslag een offerte te maken. Op de dag (of dagen) van uw verhuizing kunnen wij samen met u een planning maken zodat zowel uw verhuizing als uw inboedel opslag naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Opslag van inboedels

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

Opslag van inboedels

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

Opslag van inboedels

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Opslag van inboedels

Verhuizen en opslag

Op zoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

Opslag van inboedels

Verhuizingen

Wilt u zeker zijn van een vlotte verhuizing? Kies dan voor een bedrijf met bewezen bedrevenheid in allerlei verhuizingen. Voor zowel een nationale als internationale verhuizing bent u bij De Haan aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen naar populaire en minder populaire internationale bestemmingen.

Opslag van inboedels

Intercontinentale verhuizing

Verhuis voordelig en zonder zorgen intercontinentaal met De Haan door middel van onze relocation services. Informeer naar onze groupage en haal het maximale uit uw budget.

Onze gemiddelde beoordeling voor verhuizingen naar overzese bestemmingen

312 beoordelingen
9.0
1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen