de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Europa

Verhuizen naar Europa?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Voordelig verhuizen binnen Europa

Een verhuizing binnen Europa verzorgen wij binnen de one-group via wegtransport. Hierdoor zijn we wekelijks in bijna alle bestemmingen binnen Europa. Onze organisatie heeft 700 verhuiswagens, die binnen Europa dagelijks tientallen verhuizingen laden en lossen. Deze dienstverlening wordt verricht door ervaren internationale verhuizers met zijn speciaal uitgeruste luchtgeveerde combinaties.

Combinatievoordeel

De combinatiemogelijkheden van de one-group zorgen voor de beste aanbieding in Europese verhuiskwaliteit. Absolute topkwaliteit tegen een aantrekkelijk (combinatie) tarief. De verhuizing kan bij u geladen worden of u kunt de goederen bij ons opslagdepot aanleveren, zodat u bespaart op de kosten. Afhankelijk van uw wensen bepalen we een afleverdatum voor uw Europa verhuizing, waarbij u tussentijds de veilige opslagmogelijkheden van De Haan kunt benutten.

Zorgeloos. Ook buiten Nederland

Wist u overigens dat De Haan vanuit Nederland verhuizingen door geheel Europa coördineert? Bijvoorbeeld vanuit Spanje naar Zwitserland of uit Italië naar Frankrijk? De Haan zorgt ervoor, van A tot Z. Een hele zorg minder.

Douane goed geregeld

Wanneer u naar een land buiten de Europese Unie gaat verhuizen, krijgt u te maken met documentatie voor de douane. Onze AEO certificering en onze jarenlange ervaring zorgen voor een snelle en betrouwbare douane afhandeling. U krijgt van ons de juiste begeleiding bij de noodzakelijk documentatie. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan.

Onze top 5 populairste bestemmingen naar Europa is momenteel:

Neem voor de benodigde documenten en eisen voor het land van uw bestemming contact met ons op.

DE-HAAN_MARTINA_4677-Website-250x250px
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3