240-jaar-1

Tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag

Heeft u even tijdelijk ruimte nodig, door bijvoorbeeld waterschade? Of – gelukkig – uw huis eerder verkocht dan uw nieuwe huis beschikbaar is? Dan kan De Haan uw probleem oplossen: gemakkelijk, veilig en niet duur. Uw tijdelijke opslag kunt u bij De Haan laten brengen, maar ook op laten halen. Onze vakkundige verhuizers zorgen ervoor dat uw goederen zo strak mogelijk opgeslagen worden en u dus niet meer betaalt dan nodig. De Haan is als lid van de Erkende Verhuizers gespecialiseerd in het opslaan van goederen.

Tijdelijke opslag: kostbaar en kwetsbaar

Onze opslagfaciliteiten zijn zodanig ingericht dat uw tijdelijke opslag er gegarandeerd veilig staat tegen braak, diefstal, brand of ongedierte. Uw goederen kunnen opgeslagen worden in stalen zeecontainers, houten opslagkisten, palletstellingen of speciaal ingerichte ruimten. Afhankelijk van het volume kunnen wij uw goederen aan huis laden, zodat uw inboedel niet overgeladen hoeft te worden aan onze loods. Hierdoor blijven uw spullen onbeschadigd en kunt u uw inboedel met een gerust hart bij De Haan Verhuizingen opslaan. In overleg met u plannen wij het afhalen en terugbrengen van uw goederen, zodat u uw inboedel niet langer dan nodig hoeft te missen.

Een passende oplossing voor de opslag van inboedels

Of het nu gaat om opslag van inboedels, een oldtimer of een seizoensstalling van een kostbaar vaartuig, De Haan biedt maatwerkoplossingen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Denk hierbij aan tijdelijke opslag van beursstands, kantoorinventaris als ook archieven. Profiteer van de jarenlange ervaring en de goede faciliteiten van de gespecialiseerde opslagloodsen. Gewoon omdat uw spullen het waard zijn.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Tijdelijke opslag

Internationale verhuizing

Bent u opzoek naar een passend verhuisbedrijf voor uw internationale verhuizing? Waar u ook heen verhuist, De Haan is u graag van dienst. Wij verzorgen al ruim 200 jaar internationale verhuizingen van particulieren, bedrijven, ambassades en andere organisaties.

Tijdelijke opslag

Internationale verhuizingen

U weet altijd waar u aan toe bent bij De Haan. Bij ons heeft u nooit met meerdere personen te maken. Al het contact verloopt via één vaste accountmanager die alles voor u regelt. Bij internationale verhuizingen werken wij alleen samen met partners die aan de hoogste ISO kwaliteitseisen voldoen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Waar u ook heen wilt verhuizen, De Haan regelt het.  

Tijdelijke opslag

Wat kost een inboedel verhuizen naar Spanje?

Bij een verhuizing naar Spanje komt veel (regel)werk kijken. Maar voordat u alles kunt gaan regelen, moet u bij het begin beginnen. Hoeveel kost het precies om uw inboedel naar Spanje te verhuizen?

Tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag

Bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel bijvoorbeeld? Bent u opzoek naar een opslagruimte die bescherming biedt tegen braak, diefstal, brand, ongedierte en ook nog betaalbaar is? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

Tijdelijke opslag

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

Tijdelijke opslag

Europa verhuizingen zakelijk

Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuizer voor uw medewerkers? De Haan verzorgt al jarenlang Europese en wereldwijde verhuizingen voor vele verschillende bedrijven en instellingen. De Haan doet er alles aan om u te ontzorgen bij de verhuizing van uw medewerkers.

De gemiddelde beoordeling van klanten die met De Haan verhuisden

804 beoordelingen
9.0
1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.