240-jaar-1
Verhuizen naar Azië

Verhuizen naar Azië?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Verhuizen naar Azië

Het grootste werelddeel op aarde bestaat uit veel verschillende landen, culturen en talen. Gaat u verhuizen naar Japan, Maleisië of misschien wel India? De Haan is als gerenommeerd internationaal verhuizer gespecialiseerd in verhuizingen naar Azië. Door de regelmatige verhuizingen van en naar de diverse landen hebben wij veel ervaring opgebouwd en kennen wij alle belangrijke formaliteiten en mogelijke valkuilen.

Uw verhuisspecialist

De Haan kent de formaliteiten van elk land en beschikt over een uitgebreid partnernetwerk voor alle landen in Azië. De specialisten van De Haan verpakken uw verhuisgoederen op een zorgvuldige en professionele wijze, zodat uw inboedel veilig vervoerd kan worden. Bij de aflevering van uw verhuisgoederen in Azië maakt De Haan, als FIDI-lid en OMNI-lid, gebruik van haar partners, zodat uw verhuizing verzorgd wordt door betrokken en vakkundige verhuizers. Met verhuisspecialist De Haan verhuist u zorgeloos naar Azië.

Zorgeloos verhuizen naar Azië

De Haan verhuist zowel particulieren als expats naar Azië en vanuit Azië terug naar Nederland. Of het nu gaat om grote verhuizingen of kleine (na)leveringen van delen van uw inboedel; iedere internationale bestemming in Azië is geen enkel probleem voor De Haan.

Onze top 5 populairste bestemmingen naar Azië is momenteel:

Marcel Boer rond
Marcel Boer

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 274 of stuur me een .

810
19 maart 2018

De Haan Relocation heeft mijn verhuizing vanuit China naar Nederland prima geregeld. De informatie was duidelijk en ze hebben hun best gedaan mij binnen een hele korte periode te helpen. In China werkt men met een partner "Asian Tigers". De partner werkte snel en was zeer behulpzaam. Binnen een kleine twee uur waren ze alweer vertrokken. Eenmaal aangekomen in Nederland heeft De Haan de verhuizing weer verder afgehandeld. Een afspraak was snel geregeld, doordat de coordinator korte lijntjes hield met mij. Na het uitpakken, hebben we geen enkele schade aangetroffen.

Anoniem
810
05 maart 2018

De Haan doet wat is afgesproken / beloofd. Houdt klant goed op de hoogte van de progressie van het werk hetgeen zeer vertrouwenwekkend werkt.

Mr Boonen
910
05 maart 2018

Goede service, veel initiatief, pragmatisch en flexibel. De Haan heeft ons ontzorgd, voor ons bijzonder waardevol in een drukke tijd. Bboven verwachting, alles in goede handen en je voelt je echt gehoord

Alex

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Azië

107 beoordelingen
8.8