240-jaar-1
Erkende verhuizers

Erkende Verhuizers

De Haan verhuist u grenzeloos goed.

Erkende Verhuizers - Kwaliteit en zekerheid

De Haan is een Erkende Verhuizer. Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit maakt deze verhuizers tot een betrouwbaar en erkend verhuisbedrijf. De Erkende Verhuisbedrijven worden regelmatig getoetst op aspecten die te maken hebben met kwaliteit, milieu en veiligheid door een extern bureau. De eisen zijn vastgelegd in een erkenningsreglement welke is op te vragen bij deze organisatie. Wanneer u kiest voor De Haan, dan kiest u voor zekerheid en kwaliteit:

  • VERANTWOORD VERHUIZEN - Erkende Verhuizers voldoen aan kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop wordt regelmatig onafhankelijk getoetst. Ook de klant toetst mee, door middel van het doorlopend reviewsysteem van Klantenvertellen. En u kunt vertrouwen op de onderstaande belangrijke garanties, Zo heeft u de zekerheid dat de Erkende Verhuizers als vakspecialisten er alles aan doen om u verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid, uw inboedel en het milieu.

  • ALGEMENE VOORWAARDEN - Heldere spelregels voor verhuizingen, opslag en handymandiensten geven u inzicht in de de rechten en plichten van u en van uw Erkende Verhuizer: de Algemene voorwaarden 2015. Afgesproken met de Consumentenbond.

  • UITGEBREIDE VERHUISVERZEKERING - Uw particuliere inboedel op basis van nieuwwaarde verzekerd tot max. 100.000 euro. Het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers is uw verzekeringspolis, de verzekeringsvoorwaarden leest u in de Algemene voorwaarden voor Verhuizingen.

  • VERHUIS GARANTIE - Bij faillissement of surseance van betaling van uw Erkende Verhuizer voert een andere Erkende Verhuizer uw verhuizing uit. De Organisatie voor Erkende Verhuizers regelt dit voor u. Zo zorgen wij ervoor dat uw planning zo goed mogelijk in tact blijft en u alsnog kunt verhuizen. Gevolgschade is uitgesloten.

  • AANBETALINGSGARANTIE - Bij faillissement of surséance van betaling van uw Erkende Verhuizer staat de Organisatie voor Erkende Verhuizers garant voor uw aanbetaling (max. 25% /  € 1.000) van de overeengekomen verhuisprijs), als u de verhuizing alsnog door een andere Erkende Verhuizer laat uitvoeren.

  • CO₂-NEUTRAAL VERHUIZEN - Omdat we zowel u als de volgende generaties een zorgeloze verhuizing willen bezorgen, verhuist u met Erkende Verhuizers CO2 neutraal. Dit betekent dat we de CO2 uitstoot die tijdens uw inboedelverhuizing wordt geproduceerd, compenseren. Dit doen Erkende Verhuizers in een Cookstoveproject in Ghana.

  • GESCHILLENCOMMISSIE - Hoe goed iedereen ook zijn best doet, er kan altijd iets mis gaan tijdens het verhuizen. Verhuizen is immers mensenwerk. Vaak wordt het snel en goed onderling opgelost. Lukt dit niet, dan is er de Geschillencommissie Verhuizen. Onafhankelijke juristen beoordelen de zaak en doen een uitspraak die voor alle partijen bindend is.
martina rond
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 248 of stuur me een .

Tips voor uw verhuizing

Opruimtips afbeelding

10 opruimtips

Verhuizen en opruimen gaat hand in hand. Want hoe voorkom je dat je teveel mee verhuist? Spullen, die je toch niet meer gebruikt of die niet in je nieuwe huis passen? Gebruik deze tips en je bespaart moeite, tijd en geld!

inpaktips

40 inpaktips

U gaat verhuizen in Nederland of Europa? En u vraagt zich af hoe u uw belangrijke zaken goed inpakt? Onze vakkundige experts delen hun kennis in dit gratis e-book met 40 inpaktips. Dat verhuist makkelijker en verkleint de kans op schade.

schip

Verzekeringstips van OMNI bij internationaal verhuizen

Moderne exportverpakking- en transportmethoden bieden een uitstekende bescherming voor alle meubels en persoonlijke bezittingen. OMNI-bedrijven (als De Haan) hebben hoog opgeleid personeel en de nieuwste faciliteiten om elke verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Maar geen verhuizing is zonder risico.

Luchtvracht doos pallet

Verhuizen op een budget

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen voor uw werk of vanwege andere redenen? De kosten van een internationale verhuizing kunnen flink oplopen. Er zijn echter verschillende stappen die u kunt nemen om op deze kosten te besparen. 

Inkratten 2

Auto importeren als verhuisgoed

Bent u van plan om binnenkort naar Nederland (terug) te verhuizen en wilt u uw auto meenemen? Ziet u op tegen de hoge belastingen die komen kijken bij het importeren van een auto, zoals BPM, BTW en invoerrechten? Het is echter mogelijk om deze hoge belastingen te voorkomen. 

family move

Verhuizen met kinderen - ebook

Een verhuizing is een bijzonder heftige gebeurtenis, met name voor kinderen. Het is van het grootste belang om hier dan ook in de voorbereiding voldoende bij stil te staan. Wij verzamelden tips van experts.

Guides and checklists

100 punten verhuischecklist

Wij ervaren dagelijks dat een verhuizing één van de meest hectische en stressvolle momenten in een mensenleven is. Het is een moment dat werkelijk alles (opnieuw) geregeld moet worden. Wij hebben bij onze klanten en adviseurs de belangrijkste tips en actiepunten rondom de verhuizing verzameld.

Single person on airport

Tips internationaal verhuizen - ebook

Wij verzamelden voor u informatie bij onze klanten en ons vaste team van experts. Uit deze gesprekken hebben we de belangrijkste en handigste tips en aanbevelingen genoteerd, zodat u beter voorbereid bent. 

katten de haan 3-1

Verhuizen met huisdieren - ebook

U heeft een huisdier en gaat verhuizen? En u vindt het spannend? Dat is het ook. Niet alleen voor u en eventuele andere betrokkenen als uw partner of kinderen. Maar zeker ook voor uw geliefde huisdier.