de-haan-245-jaar stempel

10 handige opruimtips

Opruimtips afbeelding

Verhuizen behoort tot één van de meest stressvolle momenten in het leven. Het is vaak ook een emotionele gebeurtenis. Je moet afscheid nemen van het vertrouwde en begint aan een nieuw avontuur op een nieuwe plek.

Naast alle regelpunten is er ook nog de daadwerkelijke verhuizing. De verhuizing van je persoonlijke eigendommen die ook nog goed geregeld moet worden.

Hoe voorkom je dat je teveel mee verhuist? Spullen, die je toch niet meer gaat of wilt gebruiken. Spullen die dan nodeloos kostbare ruimte in je nieuwe huis in beslag nemen.

Wij maken het vaak mee dat we onze klanten voor de 2de, 3de of zelfs 4de keer verhuizen en dat we dan elke keer dozen verhuizen die nog niet geopend zijn. Oftewel: nooit gebruikt de afgelopen jaren. Of een deel van de inboedel wordt opgeslagen in ons opslagdepot. En dan na een aantal jaren haalt de klant de opslag leeg en gooit de helft weg. Dat is echt zonde!

Download hier onze 10 opruimtips

In dit e-book staan 10 belangrijke opruimtips van opruimcoach Cokkie Bakermans van ZiN organizing. Gebruik deze tips, zodat je beter voorbereid bent op je verhuizing.

Doe er je voordeel mee: het bespaart je veel moeite, tijd en geld!

 

e-book-cover-10 opruimtips

Gratis e-book
10 opruimtips

Hoe voorkom je dat je teveel mee verhuist? En zo kostbare ruimte in je nieuwe huis verspilt? Neem niets mee, wat je toch niet meer gaat of wilt gebruiken. Ruim eerst op, en ga dan pas verhuizen. Wil je weten hoe? Lees dan deze 10 praktische opruimtips. Handig en kostenbesparend. Download dit e-book nu! Je bespaart veel op je komende verhuizing!

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK

Nuttige tips bij verhuizen

Wat kost internationaal verhuizen-De Haan

Wat kost internationaal verhuizen?

Bent u aan het kijken naar de kosten van internationaal verhuizen? Welke factoren bepalen deze kosten eigenlijk? En welk bedrijf past het best bij uw budget? In dit blog leest u er alles over, want slim omgaan met uw verhuisbudget is cruciaal.

Wonen en werken in het buitenland_ De Haan Verhuizingen

Wonen en werken in het buitenland

Denkt u eraan om de sprong te wagen en te gaan wonen en werken in het buitenland? Dan is dit artikel vol tips zeker iets voor u! Bij De Haan Verhuizingen begrijpen we de opwinding en uitdagingen die daarbij komen kijken. We maken het immers ieder dag mee.

23x je verhuizing doorgeven. Vergeet de buren niet! De Haan Verhuizingen

23x je verhuizing doorgeven. Vergeet je buren niet!

Aan wie moet u eigenlijk allemaal uw verhuizing doorgeven? In dit blog leest u over het doorgeven van uw verhuizing binnen Nederland. Wij hopen dat ons handige overzicht ‘’23x uw verhuizing doorgeven’’ u helpt in uw organisatie.

Duurzaam verhuizen_De Haan duurzaam verhuizer_duurzame verhuizingen

Wat kunt u zelf doen om duurzaam te verhuizen?

Wat kunt u zelf doen om duurzaam te verhuizen? Lees er over in dit blog met 5 tips rond duurzaam verhuizen.

Het belang van goede verhuisdozen- de zekerheid van De Haan

Het belang van goede verhuisdozen voor een stressvrije verhuizing

Het gebruik van kwalitatief hoogwaardig verhuismateriaal dat uw waardevolle items goed beschermt, vormt een belangrijk onderdeel voor een stressvrije verhuizing. De duurzame verhuisdozen van De Haan zijn bewust gekozen. Lees over deze keuze in dit blog.

Verhuizen naar buitenland met De Haan 10032020-1

Verhuizen naar het buitenland? Vergeet deze praktische zaken niet

Naar het buitenland verhuizen doet u niet zomaar. Er zijn een aantal formaliteiten waar u absoluut aan moet voldoen en ook een paar praktische zaken die van tevoren geregeld moeten worden. We zetten ze in dit blog voor u op een rijtje.

Seniorenverhuizing Alblasserdam

Seniorenverhuizing regelen? Zaken om specifiek rekening mee te houden

Een seniorenverhuizing is niet zomaar iets: het emotionele aspect weegt zwaar. In dit artikel leest u waar u rekening mee moet houden bij seniorenverhuizingen.

Verboden artikelen bij verhuizing

Bezittingen inpakken? Check welke items niet verzekerd of zelfs verboden zijn

Weet u welke goederen niet verzekerd of zelfs verboden zijn om te verhuizen? Check welke dit zijn! Neem bij twijfel altijd contact op met uw Move Coördinator of ons op. Wij informeren u graag.

Wagen in de UK by Rini

Verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk na Brexit: alles handig op een rijtje

Vanaf 1 januari 2021 jl. gelden de nieuwe regels tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk. Wat moet u, naast het BTW voordeel(!), weten als u gaat verhuizen naar Engeland na Brexit? Wij hebben het handig voor u op een rijtje gezet. 

opgeruimd huis 2

De verhuizing is achter de rug. Hoe houd je je huis opgeruimd?

Je bent verhuisd en je hebt de belangrijkste ruimtes ingericht. Je huis ziet er heerlijk fris en overzichtelijk uit. Je geniet van de ruimte en de rust. Hoe vind je de magische formule, waarmee je huis opgeruimd blijft?

Verhuizen en verzekeringen

Verhuizen? Vijf verzekeringen die meestal vergeten worden

Ga je bijna verhuizen, en vraag je je af welke verzekeringen je nodig hebt en of je bestaande verzekeringen dient aan te passen? In dit artikel lees je welke verzekeringen het belangrijkst voor jou zijn.

running-498257_1920

In zes stappen je verhuizing voorbereiden

Verhuizen en kinderen krijgen zijn de twee levensgebeurtenissen die de meeste stress opleveren. En hoewel er bij kinderen weinig valt te plannen kun je je verhuizen gelukkig van A tot Z helemaal (laten) regelen. Maar waar begin je? En wanneer begin je?

Kind in rommel

Minder meenemen? 16 tips om je spullen te sorteren

Je weet pas hoeveel rommel je in huis hebt als je gaat verhuizen. Spullen, waarvan je vaak niet eens meer weet dat je ze hebt. En toch verhuis je alles iedere keer weer mee. We komen zelfs bij mensen waarvan we de dozen van de vorige keer weer gewoon onuitgepakt meenemen.

Opruimtips afbeelding

10 handige opruimtips

Verhuizen en opruimen gaat hand in hand. Want hoe voorkom je dat je teveel mee verhuist? Spullen, die je toch niet meer gebruikt of die niet in je nieuwe huis passen? Gebruik deze tips en je bespaart moeite, tijd en geld!

inpaktips

40 professionele inpaktips

U gaat particulier verhuizen in Nederland of Europa? En u vraagt zich af hoe u uw belangrijke zaken goed inpakt? Onze vakkundige experts delen hun kennis in dit gratis e-book met 40 inpaktips. Dat verhuist makkelijker en verkleint de kans op schade.

schip

Verzekeringstips van OMNI

Moderne exportverpakking- en transportmethoden bieden een uitstekende bescherming voor alle meubels en persoonlijke bezittingen. OMNI-bedrijven (als De Haan) hebben hoog opgeleid personeel en de nieuwste faciliteiten om elke verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Maar geen verhuizing is zonder risico.

Luchtvracht doos pallet

Verhuizen op een budget

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen voor uw werk of vanwege andere redenen? De kosten van een internationale verhuizing kunnen flink oplopen. Er zijn echter verschillende stappen die u kunt nemen om op deze kosten te besparen. 

Inkratten 2

Auto import of motor import als verhuisgoed

Bent u van plan om binnenkort naar Nederland (terug) te verhuizen en wilt u uw auto of motor meenemen als onderdeel van uw verhuisinboedel? Ziet u op tegen de hoge belastingen die komen kijken bij het importeren van een auto, zoals BPM, BTW en invoerrechten? Het is echter mogelijk om deze hoge belastingen te voorkomen. 

Miniatuurauto de Haan met kinderhand onder Kerstboom

Verhuizen met kinderen

Een verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis, ook voor uw kinderen. Het is van het grootste belang van de kinderen om hier dan ook in de voorbereiding voldoende bij stil te staan. Wij verzamelden tips van experts.

Guides and checklists

100 punten verhuischecklist

Wij ervaren dagelijks dat een verhuizing één van de meest hectische en stressvolle momenten in een mensenleven is. Het is een moment dat werkelijk alles (opnieuw) geregeld moet worden. Wij hebben bij onze klanten en adviseurs de belangrijkste tips en actiepunten rondom de verhuizing verzameld.

Single person on airport

Tips internationaal verhuizen

Wij verzamelden voor u informatie bij onze klanten en ons vaste team van experts. Uit deze gesprekken hebben we de belangrijkste en handigste tips en aanbevelingen genoteerd, zodat u beter voorbereid bent. 

katten de haan 3-1

Verhuizen met huisdieren

U heeft een huisdier en gaat verhuizen? En u vindt het spannend? Dat is het ook. Niet alleen voor u en eventuele andere betrokkenen als uw partner of kinderen. Maar zeker ook voor uw geliefde huisdier.

Daarom De Haan bij internationaal verhuizen

Sinds
1777

de 8e generatie
van het familiebedrijf

1412 
partners

verspreid over
alle landen in de wereld

547183
mensen

verhuisd van en naar
elke locatie wereldwijd

klantoordeel
-,-

van -
beoordelingen